Hvad sker der? / Faste aktiviteter / Mad for Mænd
Så er der sagt "værs'go". Og så skal der smages på retterne.
 
Næste gang vi mødes, bliver tirsdag den 2. maj 2017 kl. 11.30.
 
 
 
Mad for Mænd
er en gruppe på 12 mænd, der mødes den første tirsdag i hver måned, til fælles madlavning og hygge. Efter mange tirsdage, er vi blevet gode til at frembringe et lækkert og velsmagende måltid.
Menuerne spænder vidt, som det kan ses i spalten ved siden af. Kuvertpriserne varierer fra 40 til 110 kr.

På skift påtager vi os rollen som køkkenchef. Den heldige må så bestemme menuen og sørge for indkøbene.

Til- og framelding.
Vi har den regel, at når først man har meldt sig til Mad for Mænd, skal man melde fra hvis man ikke kan komme næste gang. Det må ikke ske senere end lørdagen før, af hensyn til indkøbene.
12 mand er et passende antal deltagere, da alle skal kunne deltage i tilberedningen. Er du og 3 andre interesseret, starter vi et nyt hold, den 3.die tirsdag hver måned.

Du kan få flere oplysninger hos Anders Nørgaard på tlf. 23304634 eller anders_nimbus@hotmail.com
Menuoversigt
Her følger en oversigt over de retter vi har lavet indtil videre:
Sep. 13 Hakkebøffer
Okt. 13 Rissotto
Nov. 13 Krydrede karbonader
Dec. 13 Italienske frikadeller
 
Jan. 14 Nytårstorsk
Feb. 14 Kylling med rosenkål/quinoa
Mar. 14 Frikadeller med stuvet hvidkål
Apr. 14 Mørbradgryde
Maj 14 Baconruller
Juni 14
Grillet kalvemørbrad m. Anettes kartoffelsalat
Juli 14 Svensk pølseret
Aug. 14
Karry-torsk i ovn
Sep. 14 Sprængt oksespidsbryst og Creme Brûlé
Okt. 14
Laks og Svinemørbrad
Nov. 14
Forloren hare, hasselbach kartofler og kaffe med spejlæg
Dec. 14
Julefrokost
 
Jan. 15
Nytårstorsk
Feb. 15
Paprikakrydret unghøne
Mar. 15
Frikadeller
Apr. 15
Mørbradbøffer i folie
Maj 15
Kyllingebryster med fyld og parmaskinke
Juni 15
 
Fiskefad, hellefisk bagt på kartofler, med løg, gulerødder og spinat, dækket med revne citronskaller lidt hvidløg og parmesan.
Juli 15
 
Sommermad fra grillen med lækkert tilbehør og med pandekaer/is til dessert.
Aug. 15
Vildtragout af krondyrsfilet - Jordbærsuppe
Sept. 15
Enebærgryde og Citronfromage
Okt. 15
Bygmesterkotelet med Den suveræne Lejre-salat
Nov. 15
Koteletter i fad
Dec. 15 Julefrokost
 
Jan. 16 Kogt torsk
Feb. 16
 
Stegte og bagte kyllingbryster m. jordskokgratin, ratatouille og græske kartofler
Mar. 16
Hamburgerryg med kartoffelsalat
Apr. 16
Krebinetter med rodfrugter
Maj 16
Svinemørbrad på 3 måder
Juni 16
Grydestegt kylling, kartofler og agurkesalat
Juli 16
Frikadeller
Aug. 16
Lasagne og kærnemælksfromage
Sept 16
Blinis og mørbradgryde
Okt. 16
Hummersuppe og Fisk i fad med æbler - Panna Cotta
Nov. 16 Røget svinekam
Dec. 16 Julefrokost
 
Jan. 17 Brunkål med flæsk
Feb. 17 Skrupper med fyld
Mar. 17 OssoBuco som hovedret og citronfromage som dessert
Apr. 17 Løgsuppe til forret, medister, spinat og brune kartofler som hovedret.
 
Osted Kulturhus - Den Gamle Skole | CVR: 35724990 | Alfarvejen 13, Osted, 4320 Lejre  | niels.osted@gmail.com