Osted Kulturhus, Den Gamle Skole
Fællesspisning
Efter sommerferien, fortsætter vi med fællesspisning hveranden torsdag
med start den 11. september, derefter den 25. september, 9. oktober, 23. oktober, 6. november, 20. november, 4. december og den 18. december.
Der kan max være 30 tilmeldte foruden dem der laver mad og det koster stadig 55 kr. for voksne og 25 kr. for børn over 14 år. Læs mere og se billeder her.
____________________________________
 
Kreativt Værksted
Fra onsdag den 3. september holder vi igen Kreativt Værksted hvor vi mødes og giver hinanden gode ideer. Man er velkommen uanset hvad man går og roder med og uanset om man er nybegynder eller erfaren. Meningen er at vi udveksler erfaringer. Det koster 25 kr. at deltage og der er ikke noget med tilmelding. Man møder bare op. Vi glæder os til at se dig.
Else og AneSofie

Læs mere under Hvad sker der?
_________________________________

IT-CAFÉEN holder pause
Vi starter igen til efteråret, nærmere betegnet i september måned. Så snart vi har en dato, skriver det her på hjemmesiden.
_____________________________________

Min grumme fortid
Den 28. oktober har vi igen et rigtig interessant foredrag på kalenderen.
Ingrid Daege kalder sit foredrag “Min grumme fortid”. Hun fortæller om sine oplevelser under Anden Verdenskrig, hvor hun som 13-årig blev flygtning, tysk soldat og russisk krigsfange.
Læs mere her.
_____________________________________

Kaffemik fortsætter ufortrødent
Kaffemik er en af de helt store successer i Osted Kulturhus. Det blev startet af Inga Meldgaard og Sonni Thorsvang og køres nu videre med Anni Ravnkilde i førersædet.
Vi fortsætter også hele sommeren.
Kom og vær med.
Alle er velkomne.

Læs mere her.
_______________________________
 
Mad for Mænd
Den 1. juli fik vi, som planlagt, en svensk pølseret med spaghetti.
Der var endda lagt karklude frem i de svenske farver.
Desserten var hjemmelavet rabarber-kage med flødeskum til.
Tirsdag den 5. august fortsætter vi med en fiskeret a la surprise med tilbehør. Der vil utvivlsomt også blive lavet en dessert.

Læs mere under Hvad sker der
 
____________________________________

Læsekreds den 1. mandag i hver måned.

Vi holder sommerpause, men vi starter op igen den  den 1. september fra kl. 14:00 til 16:00.
Det koster 10 kr. pr. gang. Læs mere under Hvad sker der?.
___________________________________
 
Orientering om høreapparater
Vi bliver alle sammen ældre, og af forskellige
grunde mister vi hørelse. Kom og hør Thomas Agerskov fortælle om betydningen af god hørelse, og hvad der findes af høreapparater når hørelsen svigter. Det er den 26. november kl. 19. Læs mere her.
_____________________________________
Sommerfest ved kulturhuset
Det er nu lykkedes os at få stablet en stor udendørs sommerfest med deltagelse af Paul Harrison Band og Six Foot Stompers. Ostedslagteren sørger for lækker grillmad. Det bliver søndag den 24. august kl. 13. Du kan roligt glæde dig. Det bliver en fantastisk dag.
Billetter kan købes hos OstedSlagteren, Dagli'Brugsen og hos Farvehuset i Roskilde til en pris af 200 kr. pr. person inkl. musik og mad.
 
____________________________________
 
Frøken P's Trio
Den 24. september kommer Frøken P's trio, som spiller et skønt PH-repertoire og korte anekdoter, hvor flere af Kai Normann Andersens melodier er repræsenteret. Der bliver begrænset tilmelding på ca. 40 personer og I kan allerede nu tilmelde jer ved at trykke her.

Læs mere her, hvor du også kan lytte til en af hendes dejlige sange.
____________________________________

Fotoforedrag om Tjernobyl
Hvis man er årgang '70 eller tidligere, husker man sikkert natten til d. 26 april 1986. Den værst tænkelige ulykke i menneskehedens historien, atomkraftulykken i Tjernobyl: Værkets reaktor 4 eksploderede, og en sky af højradioaktivt støv spredte sig i atmosfæren. Læs mere om foredraget her
_________________________________

Tjek vores oversigtskalender . . .
. . . og få overblik over hvad der sker i Osted Kulturhus. Arrangementerne er forsynes med et link, trykker du på det, kommer du direkte til flere detaljer om det enkelte arrangement.
_____________________________________

STØT VORE SPONSORER
- DE STØTTER OS
I vores bestræbelser på at skaffe nogle penge til at føre vores ønsker om sammenlægning af nogle af lokalerne i stueetagen, har vi indgået sponsoraftaler med mange lokale virksomheder i og uden for Lejre Kommune.
Tryk her, og se hvilke virksomheder det drejer sig om, og tænk på dem næste gang du skal handle.
Gustav Wied
– den mangfoldige digter.

Gustav Wied kunne den 6. marts i år fejre sin 156 års fødselsdag, hvis han havde levet så længe. Desværre gik han bort allerede den 24. oktober 1914, men hans værker er stadig lige så friske, som da de blev skrevet.
Torsdag den 27. november kl. 19-21.
Foredragsholder: Louis Selchou Hansen
Pris: kr. 100 (kr. 50 for medlemmer af Osted Kulturhus)
Læs mere og tilmeld dig her.
Yoga hold
Christian Blaastrup som også underviser i yoga i Roskilde, har dyrket yoga i 8 år. I Kulturhuset vil han undervise i en blid yoga som hedder Yin Yoga. Alle kan være med, også selv om de aldrig har dyrket yoga før.
 
__________________________________
 
Foredrag "Oplev Island"
Den 13. november kl. 19-21
Osted Kulturhus - Den Gamle Skole | CVR: 35724990 | Alfarvejen 13, Osted, 4320 Lejre  | niels.osted@gmail.com