Hvad sker der? / Partners turnering
Allerførste turnering i brætspillet Partners blev afholdt i Osted Kulturhus lørdag d. 16. Marts. og det seje makkerpar Lillian og Klaus blev kåret til årets mestre i Partners. I alt deltog 8 makkerpar i alle aldre, som sammen spillede fire spil hver, før turneringens vinderne blev fundet. Makkerparrene var både gamle venner, teenageveninder og mødre og døtre. Yngste mand Rasmus på 8 år nåede en plads i finalen og fik sammen med sin makker Andres en velfortjent 2. plads.
Kulturhuset stod for forplejningen til de koncentrede spiller.
Da arrangement sluttede var der bred enighed blandt alle deltagerne, at der rigtig gerne må arrangeres flere Partnersturneringer i Kulturhuset. Det er en god anledning til at mødes på tværs af alder og gøre noget sammen.
Så måske gentages succesen allerede i efteråret. Her selvfølgelig med det dobbelte antal deltagere.

Partners er et brætspil der minder om ludo, man spiller bare i makkerpar. Derfor kræver spillet, at man kan samarbejde og spille hinandens brikker gode. Spillet har lokale rødder, da det er udviklet af Thomas Bisgaard og Marie Due fra byen for 21 år siden. Thomas deltog selv i turneringen og fik en flot 3. plads med sin makker Holger.
Osted Kulturhus | CVR: 35724990 | Alfarvejen 13, Osted, 4320 Lejre  | niels.osted@gmail.com